Wie ben ik

Wel, ik zal mij even voorstellen, ik ben Jan Mondria.

Het ontstaan van de sites oudedaf, oudedaftechniek en classictruckmarkt heeft  zijn oorsprong gevonden bij de aanschaf van onze Daf BB wagen, ik was een volkomen leek op het gebied van waar haal ik de onderdelen vandaan, waar verzeker ik hem, en het onderhoud. Het begon met een kleine fotosite ooit bij het @Home en deze werd al snel te klein, daarvoor kwam de site oudedaf, die ik in de loop van de tijd heb uitgebreid met technische tekeningen en een kleine verkoopsite. Wel, ook dit begon in zijn voegen te kraken en spoedig was de site oudedaftechniek geboren. Nu de verkoopsite met een verouderd programma ben ik toen begonnen met de site oudedafmarkt, tja de advertenties rolden binnen tot de dag kwam en de site niet  meer werkte. Oeps, toen aan het zoeken gegaan naar een nieuw programma en de site classictruckmarkt. nl was geboren, en later de classictruckmarkt.eu,  en deze site kan nog jaren mee.