RSK uit Amsterdam.

Op deze pagina staan de klassieke trucks die ooit dienst hebben gedaan in het transportbedrijf R.S.K. uit Amsterdam en Rotterdam. RSK staat voor Reimann & Stok en Kersken.

Deze mail / tekst  kreeg ik vanuit Canada toegestuurd van de zoon* van de heer W. Zweers.  Mijn vader heeft ook gereden op de 65 en op de 54, ik heb foto`s van die twee trucks en zal de foto`s er van sturen. Met de 65 reed hij naar Zwitserland en terug. Hij vertelde mij ,dat er grotere tanks onder gebouwd waren, waar 1000 liter benzine in kon, daar haalde hij net  Zwitserland mee en daar moest hij weer, 1000 liter tanken om terug te rijden naar Nederland. Mijn vader heeft ook gereden op de de 58,dezelfde model als de 60. Ook op de 62, dat was een Chevrolet Maple Leaf, opgebouwd als een verhuis wagen. Als kind zijn de ben ik veel met hem mee geweest, met de verhuiswagen door Nederland heen en met de 58, de stads dienst van Amsterdam. Mijn vader heeft mij veel verteld, dat zijn tijd bij RSK,de beste tijd van zijn leven was.

*Harry is de zoon van Wim Zweers en bij deze bedankt voor deze mooie aanvulling over het transport bedrijf  RSK. en vooral de foto`s van 07-11-2011.

RSK uit Amsterdam


error: Foto`s zijn beschermd, Content is protected !!